Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Autisme

Mijn zoon is ongeveer een half jaar geleden begonnen met het protocol van Rob Nijssen en er is veel gebeurd sindsdien.
Na een periode van aanpassingen is mijn zoon erg gaan bloeien. Hij is vrolijker dan ooit, lacht veel, maakt grapjes. Dit laatste is wel frappant omdat hij vroeger niet in staat was om een grapje te begrijpen, alles werd letterlijk vernomen. Nu begrijpt hij een grapje en maakt hij zelf grapjes, dit is fantastisch. Er is bovendien meer rust in zijn hoofd gekomen, meer concentratie. Hij is in staat om 3 uur achter elkaar aan een ingewikkeld lego spel te werken Bv. hij werkt geconcentreerd en doelgericht, sorteert alle stukken van te voren (organisatie vermogen). Op school gaat het beter dan ooit. Hij begrijpt meestal alle opdrachten en werkt snel en geconcentreerd. Hij excelleert in exacte vakken zoals aardrijkskunde, zeker een favoriet. In korte tijd heeft hij veel kennis vergaard. Hij praat beter, luistert uitstekend. Soms is het bijna onmogelijk te denken dat zijn diagnose “ernstig autisme” is. Geen repetitieve handelingen; geen driftbuien; normaal oogcontact; geen houvast aan routine. Ik ben van plan om hem binnenkort opnieuw te laten onderzoek door dezelfde team (prof. H.van Engeland, UMC) psychiaters omdat volgens mij is zijn status inmiddels veranderd.
Mijn zoon is in alle opzichten positief veranderd en dit heeft een (ook positieve) invloed op ons gezin.
Bij deze, Rob bedankt voor wat jou protocol voor hem heeft gedaan, geestelijk en lichamelijk.

 

Bij onze dochtervalt het sterkst op dat ze zo veel meer initiatief toont.
Vroeger (voor Indigo Recovery Kit Plus)  nam ze nooit zelf initiatief, zat uren op haar stoel kranten te scheuren.  NU doet ze allerlei dingen: springen op de trampoline, spontane imitatie van haar zusje. ze haalt allerlei dingen te voorschijn. speelt zelfs af en toe en ook in de trainingen neemt ze veel meer initiatief.
Ook op school valt dit op. Stond ze vroeger in de pauze vooral de hele tijd tegen de muur aan gedrukt...nu gaat ze op onderzoek uit en gaat van alles doen.
En haar ontlasting is verbeterd, minder stank, betere structuur.. en veel minder buikpijn.
We hopen dat dit zo doorzet...we hebben goede hoop!

Onze zoon wordt over enkele maanden 4 jaar en heeft ernstig autisme. Hij had tot de leeftijd van ongeveer 11 maanden een normale ontwikkeling. Wel had hij voor die tijd al veel last van allergieën, schimmelinfecties en (ontstoken ) eczeem. Door zijn allergieën en zijn slechte mondmotoriek kreeg hij pas vaste voeding toen hij ongeveer anderhalf jaar was. Hij kon al een tiental woorden uitspreken toen hij 10 maanden was.
Toen hij 11 maanden was kreeg hij z'n eerste oorontsteking. Hij sprak niet meer, trok zich erg terug, schreeuwde veel en had veel driftbuien. Hij kreeg de ene na de andere oorontsteking.
Toen hij 2 jaar was, sprak hij nog geen woord. Als we met hem buiten de deur kwamen, had hij de ene na de andere paniekaanval. Zijn neusamandelen werden geknipt en hij kreeg buisjes in z'n oren. Dit gaf geen verbetering. Toen hij 3 jaar was ging hij naar het MKD. Iets later begonnen we met het eerste protocol.

Vanaf die tijd is hij ( behalve een griepje ) niet meer ziek geweest. Buiten het feit dat de eczeem, schimmelinfecties en oorontstekingen verdwenen waren, was het ook opvallend dat z'n nagels niet meer altijd braken. en hij geen last meer had van diarree. Ook van allergieën had hij geen last meer.
Hij stond meer open voor contact en begon te praten. D.m.v. pictogrammen kreeg hij een duidelijke dagstructuur, waardoor hij minder driftbuien kreeg. We zijn nu bezig met het tweede protocol en hij blijft sterk vooruitgaan. Hij spreekt in 5 a 6 woordzinnen. Zijn spraak- taalniveau zit inmiddels op een laaggemiddeld niveau. Hij is vrolijk en speelt veel. Hij krijgt fantasie, staat veel meer open voor contact en heeft bijna geen driftbuien meer. Hij heeft al heel lang geen paniekaanval meer gehad. De picto's heeft hij niet meer nodig.
Hij heeft de structuur nu in z'n hoofd. We proberen hem nu aan te leren op de wc te poepen. Zowel  's nachts als overdag plast hij niet meer in zijn broek. Bedankt voor jullie hulp.

 

Gedragsproblemen en slaapproblemen

Rob, je had gevraagd onze ervaring te laten weten, nu we met de protocol bezig zijn.
We zijn zeer tevreden. We zijn nu met de tweede protocol gestart, en we zien al grote veranderingen.
De agressie die onze zoon dagelijks had is nu alleen in boosheid te zien, en dan ook niet meer dagelijks.
Verder merken wij dat we veel beter contact met hem hebben, ook als hij onrustig is en dat was
vooraf onmogelijk. En wat voor ons ook een grote verandering is, en voor zijn broertje zeker, dat ze samen momenten kunnen samenspelen en dat zonder dat zijn kleinere broer lichamelijk aangevallen wordt.
Ook gaan de nachten steeds beter, eerst had onze zoon flinke nachtmerries en zag soms levende mannetje en beestjes. Deze heeft hij in de tijd van de protocol niet meer gehad en de nachtmerries zijn alleen met moeilijke dagen voor onze zoon aanwezig maar dan ook in lichtere mate.
Verder zien we dat hij bijna nooit meer rode oren heeft en dat hij niet op de bank in zijn eigen wereldje zit te dromen. Heel wat positieve veranderingen op veel gebieden, er zijn nog steeds moeilijke dagen, maar ze zijn wel een stuk makelijker geworden voor ons allemaal. dus Rob en pascal, Wij kunnen alleen maar zeggen dat jullie fantastisch werk verrichten en veel mensen enorm helpen. Bedankt.

 

PDD-NOS , jeugdreuma

Hierbij zend ik je zoals beloofd nog even de resultaten tot nu toe behaald met het protocol.

Mijn jongste zoon (8 jaar) heeft PDD NOS, hij was erg in zich zelf gekeerd. Hij had weinig contact met leeftijdsgenoten en bijna geen vriendjes. Toen hij nog een jaartje langer bleef "kleuteren" in groep 2 raakte hij 2 vaste vriendjes kwijt. Met de nieuwe klas kon hij geen aansluiting vinden en hij voelde zich vaak eenzaam. Inmiddels zit mijn zoon  in groep 4, en zijn wij na de zomervakantie begonnen met het Indigo Recovery Kit Plus, wat we inmiddels hebben afgerond.
De resultaten zijn opmerkelijk. Hij is gedurende het Protocol steeds opener geworden. Hij vertelt veel meer over zijn dag op school en hij heeft minstens 1x, maar vaak ook meerdere keren per week een vriendje te spelen. Ook is hij veel beter gaan eten. Voor het protocol was vooral het ontbijt en het avondeten een probleem, hij at heel weinig was altijd te moe, zat hij al vol of .... vul alle bekende smoesjes maar in. Nu eet hij zonder problemen zijn bord leeg, wat de sfeer tijdens het avondeten zeer ten goede komt! Hij klaagde vaak over vermoeidheid, maar dat is nu een stuk minder. Hij is over het algemeen genomen een stuk fitter.Mijn oudste zoon (9 jaar) heeft PDD NOS, dyslexie en jeugd reuma. Hij had vaak last van buikpijn en sliep slecht. Na het urine onderzoek bleek dat hij  een gluten en caseïne intolerantie te hebben. Inmiddels hebben wij het Indigo Recovery Kit Plus l afgerond. De lichamelijke verbeteringen zijn enorm groot. Hij heeft geen last meer van buikpijn, slaapt heel goed en nog belangrijker is ontstekingsvrij van zijn jeugd reuma, uiteraard kunnen we niet aantonen of het Immune Balance Protocol of de reguliere medicijnen (diclofenac en methotraat) hiervan de oorzaak zijn, maar ik ben ervan overtuigt dat het zeker geholpen heeft.

Gedragsproblemen

Rob, je had gevraagd onze ervaring te laten weten, nu we met de protocol bezig zijn.
We zijn zeer tevreden. We zijn nu met de tweede protocol gestart, en we zien al grote veranderingen.De agressie die onze zoon dagelijks had is nu alleen in boosheid te zien, en dan ook niet meer dagelijks.Verder merken wij dat we veel beter contact met hem hebben, ook als hij onrustig is en dat was vooraf onmogelijk. En wat voor ons ook een grote verandering is, en voor zijn broertje zeker, dat ze samen momenten kunnen samenspelen en dat zonder dat zijn kleinere broer lichamelijk aangevallen wordt.

 

Gedragsproblemen en slaapproblemen

We zijn zeer tevreden. We zijn nu met de tweede protocol gestart, en we zien al grote veranderingen.

Bij deze mail ik onze bevindingen van de Indigo Recovery Kit Plus door.
Enkele maanden geleden hoorden we voor het eerst van dit protocol en vanaf toen is het balletje gaan rollen.
We zijn naar de info avond in Weert geweest en ook hadden we al een consult met dr Haagen gehad op aanraden van zijn toen behandelend kinderarts dr. Thompson i.v.m. de ASS problematiek.
Onze zoon’s  vaste begeleidster bij het Autismeteam in Roermond, Mw. B.Cox wist er ook van toen ik het bewuste protocol noemde en al met al waren onze gevoelens: dit moeten we een kans geven of het iets kan doen voor onze zoon.

Begin maart zijn we begonnen en hij heeft de hele procedure gelukkig zonder al te grote problemen kunnen doorlopen. Een bevinding die wel echt opviel was dat hij gedurende het gebruik van de lamp 's nachts, ontzettend moe was bij het opstaan 's morgens, en na een week was hij doodmoe en hebben we de lamp een paar dagen uitgelaten 's nachts en na een paar dagen zijn we er weer mee gestart van 21.00 uur tot 23.00 uur Dit was nl. de tijd dat we hem weer uit bed haalde om naar het toilet te gaan. Hij werd dan ook snel bij bewustzijn en ging naar het toilet, en kon daarna weer snel in slaap komen. Maar het gebruik van de lamp zijn we na een tijdje weer mee gestopt omdat dit erg vermoeiend was voor hem.

Nu terugkijkend op de laatste maanden, zijn we tevreden en hebben we geen spijt van onze beslissing toen om dit te gaan proberen, onze zoon zit lekker in zijn vel. Hij doet het goed op school, op de voetbalclub, op zijn visclub , bij Jong Nederland, is gisteren met zijn zus gaan preipoten met vele andere kids tegelijk en is 's avonds nog fit zoals vele leeftijdsgenoten nog zijn.
Na de 1e urine controle waren er nog vele kruisjes bij hem en na de 2e meting nog maar 1!!!!! Hij heeft wel een tijdje tarwevrije producten gegeten en we zijn overgestapt op biologische voeding, in het begin was dit uitproberen, om het toch nog leefbaar te kunnen houden voor iedereen.

Hij is zijn reguliere medicijnen (Carbamazepine) aan het afbouwen in overleg met de kinderarts.) 

We hebben dan ook geen moment getwijfeld om het vervolg Protocol er achter aan te doen als afsluiting.
We hopen  dat velen baat mogen hebben met dit protocol!!Succes!!

De agressie die onze zoon dagelijks had is nu alleen in boosheid te zien, en dan ook niet meer dagelijks.

Verder merken wij dat we veel beter contact met hem hebben, ook als hij onrustig is en dat was

vooraf onmogelijk. En wat voor ons ook een grote verandering is, en voor zijn broertje zeker, dat ze samen momenten kunnen samenspelen en dat zonder dat zijn kleinere broer lichamelijk aangevallen wordt.

Ook gaan de nachten steeds beter, eerst had onze zoon flinke nachtmerries en zag soms levende mannetje en beestjes. Deze heeft hij in de tijd van de protocol niet meer gehad en de nachtmerries zijn alleen met moeilijke dagen voor onze zoon aanwezig maar dan ook in lichtere mate.

Verder zien we dat hij bijna nooit meer rode oren heeft en dat hij niet op de bank in zijn eigen wereldje zit te dromen. Heel wat positieve veranderingen op veel gebieden, er zijn nog steeds moeilijke dagen, maar ze zijn wel een stuk makelijker geworden voor ons allemaal. dus Rob en pascal, Wij kunnen alleen maar zeggen dat jullie fantastisch werk verrichten en veel mensen enorm helpen. Bedankt.

Autisme

Pdd nos

Ik heb een tijdje geleden bij jullie de Indigo Recovery Kit Plus besteld en ben met

mijn zoontje hiermee aan de slag gegaan. Momenteel zijn we bezig met stap drie. Ik schrijf deze mail omdat ik denk dat jullie het wel leuk vinden hoe de kinderen hierop reageren. Ik moet zeggen dat ik bij mijn zoon duidelijk wat rust in zijn gedrag begin te zien. Thuis gaat het momenteel heel soepel. Hij is minder snel boos, verwoord zijn gevoelens beter en slaapt als een roosje. Wat het slapen betreft is het bij mij zoon heel vreemd. Als ik de sleep well lamp gebruik dan slaapt hij heel slecht en onrustig. Nu weet ik niet of hij perse de lamp moet gebruiken? Zonder lamp slaapt hij dus heel goed. In ieder geval ben ik heel erg tevreden over de Indigo Recovery Kit Plus en ben ook heel benieuwd hoe hij zich zal voelen als we er helemaal mee klaar zijn. Bedankt.

 

ASS

Autisme

We hebben zojuist de eerste twee stappen van het protocol afgerond en beginnen vanavond met stap 3 de Clear Fungal. Aangezien elke stap in het protocol een ander aspect ‘behandeld’ kan ik op dit moment nog niet bepalen wat het uiteindelijke resultaat is. Over 1 maand hebben we het gehele protocol doorlopen en kan ik een completere terugkoppeling geven. Ik zelf had een terugval verwacht aangezien we alle andere supplementen moesten stoppen gedurende het protocol.

Hieronder de tot nu toe geconstateerde veranderingen:

-           Beter slaappatroon; hij slaapt nu regelmatig van 20:00 – 06:30 uur; of hij slaapt tot 05:00 uur en gaat weer slapen van 06:00 uur tot 10:00 uur. Voor het protocol was zijn slaappatroon van 20:00 – 01:00 uur en dan van 03:00 – 07:00 uur.

-           Bedplassen; hij plast nu nog maar 4 van de 7 dagen in bed (normaal plaste hij elke nacht in bed).

-           Minder oogcontact.

-           Meer taal; hij herhaalt woorden meer. Hij schijnt werkelijk te overwegen wat hij wil zeggen en probeert dit dan ook te zeggen.

-           Hij huilt meer; gedurende zo’n 20 minuten.

-           Hij heeft veel honger.

-           Vaste stoelgang in een normale vorm (voorheen was de ontlasting zacht).

-           Regelmatigere ontlasting; elke 2 dagen (Voorheen was dit om de drie dagen).

Over het algemeen genomen is mijn gevoel nog steeds positief, ik zal wederom een terugkoppeling geven wanneer we verder met het protocol zijn.

Autisme

Ons valt het sterkst op dat ze zo veel meer initiatief toont.

Vroeger (voor Indigo Recovery Kit Plus)  nam ze nooit zelf initiatief, zat uren op haar stoel kranten te scheuren.  NU doet ze allerlei dingen: springen op de trampoline, spontane imitatie van haar zusje. ze haalt allerlei dingen te voorschijn. speelt zelfs af en toe en ook in de trainingen neemt ze veel meer initiatief.

Ook op school valt dit op. Stond ze vroeger in de pauze vooral de hele tijd tegen de muur aan gedrukt...nu gaat ze op onderzoek uit en gaat van alles doen.

En haar ontlasting is verbeterd, minder stank, betere structuur.. en veel minder buikpijn.

We hopen dat dit zo doorzet...we hebben goede hoop!

Klassiek autisme, ernstige ontwikkelingsachterstand, dyspraxie, huiduitslag, spijsvertering

Onze dochter 1 is in de kerstvakantie begonnen..en het is op veel vlakken erg verbeterd. Ze heeft ook wel heftig gedrag gehad tijdens de ontgifting...en nu in de opbouwfase zien we goede dingen..

Ze toont veel meer initiatief, gaat van alles ondernemen, want niet altijd zo fijn is, want met koninginnedag zijn we haar meer dan een half uur kwijt geweest..was niet grappig! we vonden haar een ruim kwartier lopen van ons huis bij een speeltuin, waarvan ik eerlijk gezegd niet wist dat ze de weg daarheen wist. De paar keer dat ze daar geweest is gaan we op de fiets...en ook al loopt ze wel met haar trainers in de buurt. Er was er nog nooit een naar dat bewuste veld geweest. Ze kan dus combineren van die twee zaken, ook als is de weg heel anders... Inmiddels hebben we het gecheckt, door achter haar aan te lopen of ze het weet..en ja dus..feilloos!
In de tuin gooit ze opeens van alles in de sloot..van boeken/bloempotten, gieters, haar kleding ed. We hebben al heel wat opgedregd de laatste weken. Kortom..we hebben onze handen vol gekregen, maar het is wel heel opmerkelijk...onze homeopaat stond met open mond te kijken naar haar de afgelopen week...wat een ander kind! zei hij...En haar darmflora is voor het eerst goed nu...en ze eet nu brood, heeft ze nog nooit gedaan..ze at woensdag bijna een heel volkorenbrood.. Maar zat ze vroeger stilletjes op haar stoel te scheuren...nu gooit ze van alles door de kamer..incl. grond van planten, loopt weg als je niet oplet...gooit dingen in de sloot ...kortom..we moeten nog wel wennen aan haar nieuwe manier van in de wereld staan..maar ik ga er vanuit dat we hier met elkaar weer een weg in inden...vooralsnog genieten we vooral van haar initiatief en alle nieuwe dingen.
Maar ook beide dochters zaten onder de pukkeltjes (een aantal weken geleden).. Bij de een ook op haar billen, ze hadden allebei een parasiet en hebben een kort kuurtje gekregen daarvoor en ook dat 1 daagse protocolletje.
Beide dochters maken nu de laatste dagen wel flinke vooruitgang door..

Dochter 1 is zo door de maanden heen inderdaad ook helemaal niet meer agressief, normalere emoties..huilen als het nodig is, boos worden als ze gepest wordt...Onze andere dochter die geen autisme heeft is ook vooruitgegaan..beter en nog meer gaan praten, hele redenaties...combinaties maken van feiten en conclusies trekken.. Het viel van de week de beide leerkrachten op..allebei zeiden ze dat ze zo anders waren geworden..opener, spraakzamer, meer op hun gemak in de ruimte en de groep..terwijl ze niet wisten waardoor...bij onze dochter met autisme wisten ze het wel, maar niet van het laatste korte kuurtje..gaaf hè?
Ik ben heel erg enthousiast...en dat nu voor het eerst, terwijl ze alles eet wat ze wil, ook nog eens van haar darmdysbiose af is...vind ik het ultieme bewijs!
Ik test haar ook al jaren op Bachbloesems, al die jaren heel veel remedies, weinig vooruitgang, nu bijna niks meer..alleen nog wat moeite met de innerlijke veranderingen, dat merk je wel...ze moet nog wennen aan haar nieuwe "lijf"...aan het feit dat prikkels anders binnen komen, ze heeft meer last van het licht...maar kijkt daarentegen veel beter rond, als ik vroeger iets aanwees in de lucht ( helikopter bv.), keek ze nooit..nu wel..
Ik kan het iedereen aanraden, die de stap nog niet durfde te nemen...de eerste maanden waren best wel eens heftig, maar wel goed te doen..maar de verschillen zijn echt opmerkelijk!...maar ik had eerlijk gezegd, wel een beetje irreële verwachtingen, dacht dat het opeens beter zou zijn, terwijl het meer een langzaam proces is, waarbij de veranderingen heel gelijkmatig komen..
De BSM- de Jong therapeute zei tegen ons: niemand verwacht van een baby dat hij al kan fietsen...iedereen weet wat een kind allemaal eerst nog moet leren voor hij zover is, maar van een kind met een handicap verwachten ze vaak wel dat met 5 keer een bepaalde oefening dat de verschillen dan schokkend zullen zijn...maar ze leren in hele kleine stapjes en het heeft tijd nodig...veel tijd...en daar houd ik me nu aan vast..ik vond het wel een mooie vergelijking!
Oh...en onze dochter met autisme neemt ook de visolie met citroensmaak niet in, maar wel de mini capsules met aardbeien smaak....Al ging de olie van het 1-daagse protocol wel, als ze na elk pipetje olie wat ik gaf een stukje brood kreeg..En  verder dus de mini capsules besteld.
Dochter 1;  7 jaar klassiek autisme, ernstige ontwikkelingsachterstand, dyspraxie.
Dochter 2; 3 jaar  normaal gezond, geen achterstand.

Fijne motoriek oog-hand coördinatie

Progress hand writing before and after Indigo recovery Plus Kit,