Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

HERSTELPAKKETTEN & ONDERHOUDSPAKKETTEN

HERSTELPAKKETTEN: 

Indigo Recovery Kit

 
Indigo Recovery Kit (voor 65 dagen) is een herstelkit voor ASD, ADHD, HSP (hoog sensitieve personen), Asperger, dyslexie en aanverwante ‘stoornissen’ waarbij we de belangrijkste lichaamssystemen beter in balans willen brengen. Dit doen we in combinatie met de juiste voeding en het elimineren van inname van mogelijk belastende voedingsmiddelen.

Het is geschikt voor iedereen vanaf 6 maanden en kan ook gecombineerd worden met medicatie. Als de fysieke conditie verbetert heeft dit invloed op de geestelijke en emotionele ontwikkeling en balans. Lees meer. 

Indigo Recovery Kit Plus

Het Indigo Recovery Plus Pakket is een herstelprotocol voor ASD, ADHD, HSP (hoog sensitieve personen), Asperger, dyslexie en aanverwante ‘stoornissen’ waarbij we de belangrijkste lichaamssystemen beter in balans willen krijgen, in combinatie met de juiste voeding en het elimineren van inname van mogelijk belastende voedingsmiddelen. 

Het is geschikt voor iedereen vanaf 6 maanden. Het kan ook gecombineerd worden met medicatie. Het protocol is een uitgekiend stappenplan waar meer dan 10 jaar ontwikkeling aan vooraf zijn gegaan. Als de fysieke conditie verbetert heeft dit invloed op de geestelijke en emotionele ontwikkeling en balans. Lees meer.

Immune Balance Kit

   

 

 

 

 

 

 
Tijdens ons leven worden we dagelijks blootgesteld aan belastingen zoals bacteriën, virussen, schimmels, parasieten (protozoa), toxische belastingen, spanningen en stress. Veel ziekten worden veroorzaakt door een combinatie van belastingen en we zijn ons vaak niet bewust van de gevolgen van een chronisch verzwakt immuunsysteem. 

Een goed functionerend immuunsysteem voorkomt ernstige infecties en chronische ontstekingen. Soms hebben we last van een verkoudheid of een griepje. Dit is een goed teken en bevestigt dat ons immuunsysteem ons goed beschermd. Als we echter chronische kwaaltjes of aandoeningen krijgen zoals diarree, schimmelinfecties, verkoudheid, allergieën, bepaalde huidaandoeningen, vermoeidheid en verminderde doorbloeding, kan dit betekenen dat ons immuunsysteem overbelast is en extra hulp kan gebruiken.

Het Immune Balance pakket geeft het immuunsysteem een extra boost en daarnaast helpt het om de belastingen uit ons systeem te werken. In verschillende stappen helpen we het afweersysteem weer sterker te worden waardoor de belagers en toxische belastingen gemakkelijker geneutraliseerd worden en uit ons systeem kunnen worden verwijderd.

Een goed werkend afweersysteem is van levensbelang. Verder kunnen andere lichaamssystemen veel beter gaan functioneren als deze vrij zijn van belastingen. Lees meer.

Immune Balance Kit Plus


Bij chronische aandoeningen of langdurige ziektes is er meestal sprake van een verzwakt immuunsysteem waardoor bepaalde lichaamssystemen niet meer optimaal kunnen werken. Dit kan diverse oorzaken hebben. Het Immune Balance Plus pakket bestaat uit een stappenplan waarbij we het immuunsysteem en andere belangrijke lichaamssystemen extra ondersteunen om beter te kunnen functioneren.

Ontgifting en juiste voeding spelen een belangrijke rol om in een betere conditie te raken daarom kunt u ook ons voedingsadvies volgen. Lees meer.

Joint Forces Recovery Kit

Ons bewegingsapparaat bestaat uit het skelet, gewrichten, pezen, spieren en banden. Een te kort aan gewrichtsvloeistof is een van de oorzaken van artrose, artritis, gewrichtsslijtage, jicht en kraakbeenaandoeningen.

Binnen het reguliere circuit wordt hier nauwelijks of geen aandacht aan besteed. Twee van de meest voorgeschreven medicijnen (tegen cholesterol en botontkalking) hebben zelfs als bijwerking dat ze gewrichtsklachten kunnen veroorzaken. 

Verzwakte pezen en banden zijn vaak de oorzaak van rugklachten. Botontkalking wordt veroorzaakt door een verstoorde calciumhuishouding. Een verzwakt bewegingsapparaat kan voortkomen uit een verzwakte spijsvertering of medicatie.

De oorzaak van veel spierziekten kan men niet achterhalen omdat er variabele factoren (belastingen) een rol spelen.Veel gewrichtsproblemen zijn chronische ontstekingsprocessen en betekent dus dat het immuunsysteem verzwakt is.

Het Joint Forces Recovery pakket ondersteunt ons afweersysteem. Het Joint Forces Recovery pakket bevat de belangrijkste vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren. Verder wordt het ontgiften ondersteunt. Zware metalen en toxische stoffen hechten zich erg gemakkelijk aan onze botten. Lees meer.

Cardio Recovery Kit

Het Cardio Recovery pakket (voor 76 dagen) bevat formules en ingrediënten om de kwaliteit van hart, bloed, en bloedvaten te verbeteren waardoor er minder medicatie mogelijk wordt na overleg met de behandelend arts.
Het voeding- en leefpatroon is van groot belang voor een goede bloedcirculatie.
Ons hart en bloedvaten zijn als het ware ons distributiesysteem en verantwoordelijk voor verschillende transporten in het lichaam. Lees meer.

Senior Recovery Kit

Als we ouder worden dan krijgen we vaker last van kwaaltjes en aandoeningen zoals gewrichtsslijtage, spijsverteringsstoornissen, verstoorde bloedsuikerspiegel, last van hart en bloedvaten, het geheugen wordt minder, urinewegen die wat minder werken, verhoogd cholesterol en verminderde botdichtheid.

Het Senior Recovery pakket geeft het lichaam gedurende 76 dagen extra ondersteuning waardoor opgebouwde belastingen zoals toxines maar ook vetten makkelijker uit het lichaam kunnen verdwijnen. Hierdoor kan het lichaam met zijn belangrijke lichaamssytemen beter gaan functioneren. Dit protocol is als het ware "een grote schoonmaak". Na dit protocol adviseren we om te vervolgen met een van onze onderhoudspakketten.

Als je wat ouder wordt heeft het lichaam meer moeite om bepaalde stoffen op te nemen en op de juiste plek te krijgen.

Voor de mannen kan het Senior Recovery pakket of het Male Senior Support Plus pakket een goede optie zijn. Voor de vrouwen adviseren we het Senior Recovery pakket of het Female Senior Support Plus pakket. Lees Meer.

Skin Recovery Kit

Huidklachten komen meestal van binnenuit. De huid is ons grootste orgaan. Veel huidklachten zoals onder andere schimmels, eczeem, psoriasis, wratten en gordelroos worden veroorzaakt door virussen, schimmels, bacteriën, toxische belastingen of een combinatie hiervan. Dit betekent dat ons immuunsysteem en of ontgiftend vermogen verzwakt is.

Het Skin Recovery pakket helpt om ons lichaam schoon te maken en ons immuunsysteem te versterken waardoor onze organen beter gaan functioneren. Lees meer.

Digestive Track Kit

Als ons spijsverteringsstelsel verstoord is kunnen we niet optimaal functioneren want de rest van ons lichaam krijgt niet de juiste voedingsmiddelen op de juiste plaats.

70% van ons immuunsysteem zit in onze darmen. Daarnaast bestaat ons lichaam uit meer dan 600 biochemische fabriekjes (de stofwisseling oftewel ons metabolisme) die verschillende stoffen aanmaken, zoals hormonen, enzymen, neurotransmitters, zenuwen en cel bouwstenen.

De reststof van het ene fabriekje is weer een grondstof voor het andere fabriekje. Een verstoring kan verschillende symptomen en ziekten veroorzaken.Vaak spelen voedingsintoleranties een belangrijke rol. Een voedingsintolerantie is geen voedingsallergie maar betekent dat onze spijsvertering en onze stofwisseling bepaalde voedingsstoffen niet goed kunnen afbreken/splitsen. Als ons spijsverteringssysteem beter gaat functioneren kunnen voedingsintoleranties verdwijnen. Lees meer.

 

ONDERHOUDSPAKKETTEN:

Indigo Support Kit

Het Indigo Support pakket is extra dagelijkse ondersteuning en wordt veel gebruikt na het Indigo Recovery pakket,voor het onderhoud van "nieuwetijds kinderen" en "Indigo’s" (ASD, ADHD, HSP (hoog sensitieve personen), dyslexie, concentratiestoornissen, borderline, onrust en neurotransmitter stoornissen). 

Het helpt om de fysieke en emotionele balans in stand te houden en verdere groei te ondersteunen. Dit pakket bevat onder andere: calcium, magnesium, mineralen, probiotica, essentiële vetzuren, vitaminen, antioxidanten en protein. 

Calcium, magnesium en essentiële vetzuren zijn belangrijk voor rust en een goede neurotransmitter functie. De ingrediënten helpen om in een goede emotionele balans te blijven. Daarnaast bevatten de formules energetische toevoegingen voor een nog betere werking en op zowel fysiek, geestelijk en spiritueel niveau. Lees meer.

Indigo Support Plus Kit

Het Indigo Support Plus pakket is ideaal voor "nieuwetijds kinderen" en "Indigo’s" (ASD, ADHD, HSP (hoog sensitieve personen), dyslexie, concentratiestoornissen, borderline, onrust, neurotransmitter stoornissen), waarbij gedrag en nachtrust om extra aandacht vragen. 

Het helpt om de fysieke en emotionele balans in stand te houden. De chakra’s blijven beter in balans en trauma’s worden gemakkelijker verwerkt waardoor er een betere balans tussen rationaliteit en hart energie kan ontstaan.

Dit pakket bevat onder andere: calcium, magnesium, mineralen, probiotica, essentiële vetzuren, vitaminen, antioxidanten en proteïne. Naast de fysieke ingrediënten hebben we aan elke formule frequenties toegevoegd waardoor er betere resultaten op het gebied van gedrag en emoties kunnen worden behaald. Lees meer.

Male Senior Support Plus Kit

In ons leven doorlopen we verschillende fasen, naarmate we ouder worden gaat dit vaker gepaard met verschillende kwalen en ziektes. De medische wetenschap richt zich vaker op het bestrijden van deze symptomen met medicijnen.

Wat we ons vaker niet realiseren is dat deze medicijnen bijwerkingen hebben. De arts schrijft dan weer een medicijn voor om de bijwerkingen te bestrijden. Hierdoor kan ons lichaam ontregelt raken. 

Onze benadering is om lichaam en geest optimaal te ondersteunen waardoor je een minimale hoeveelheid medicijnen nodig hebt. Door de juiste combinatie van 100% natuurlijke ingredienten kan uw kwaliteit van leven verbeteren. Lees meer.

Female Senior Support Plus Kit

In ons leven doorlopen we verschillende fasen. Naarmate we ouder worden gaat dit vaker gepaard met verschillende kwalen en ziektes. De medische wetenschap richt zich vaker op het bestrijden van deze symptomen met medicijnen.

Wat we ons vaker niet realiseren is dat deze medicijnen bijwerkingen hebben. De arts schrijft dan weer een medicijn voor om de bijwerkingen te bestrijden. Hierdoor kan ons lichaam ontregelt raken. 

Onze benadering is om lichaam en geest optimaal te ondersteunen waardoor je een minimale hoeveelheid medicijnen nodig hebt. Door de juiste combinatie van 100% natuurlijke ingredienten kan uw kwaliteit van leven verbeteren. Lees meer.