Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VRAAG HET ONS, GRATIS ADVIES!

-Ik heb vage klachten en weet niet wat er aan de hand is
-Wat heb ik nodig om van mijn klachten af te komen?
-Kan ik natuurlijke middelen combineren met medicijnen?

Sinds 2000 behandelen en adviseren we artsen,therapeuten en cliënten in onze eigen praktijk. Daarnaast ontwikkelen en produceren onze formuleringen  en willen we onze ervaringen met jullie delen. We hebben een gratis vragenlijst http://www.threewells.nl/vragenlijst/ op onze website geplaatst zodat we ons een duidelijker beeld te kunnen vormen omtrent de aard van de klacht van jezelf of je kind.

De vragenlijst bevat 223 vragen, we analyseren je antwoorden en komen met een voorstel. Als je al onder behandeling bent bij een natuurarts of therapeut dan kan deze contact met ons opnemen om de vragenlijst te bekijken en eventueel te bespreken.

Waarom is dit gratis?

We hebben een grote databank van analyses waardoor we snel en efficiënt de antwoorden kunnen interpreteren. We hopen dat je vertrouwen hebt in ons advies en met onze producten aan de gang wil gaan. Daarmee worden dan de kosten van de het advies gedekt.

Zijn er andere of meer specifieke vragen dan laat het ons weten.

Als producent van voedingssupplementen wordt het door de Europese regelgeving (claimverordening) heel moeilijk om belangrijke wetenschappelijk informatie op de website te plaatsen. We hebben veel meer informatie beschikbaar die bij een persoonlijke mail wel mag worden doorgegeven.

 

Met vriendelijke groet,

Rob Nijssen