Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt er restitutie verzorgd. Er wordt alleen overgegaan tot restitutie als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Het artikel dient uiteraard in nieuwstaat te verkeren en de verpakking moet onbeschadigd en ongeopend zijn.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (verzegelde) en verpakking, voorzien van een kopie van de factuur, naar ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via email: info@threewells.nl per telefoonnummer: 0495 654321. Wij verzorgen restitutie binnen 14 dagen mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Synergy Nutriceutica BV vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Synergy Nutriceutica BV in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Synergy Nutriceutica BV aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Synergy Nutriceutica BV gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe retourneren?

Stuur de bestelling retour naar onderstaand adres:

Synergy Nutriceutica BV
T.a.v. retouren
Heltenbosdijk 14
6006 RZ Weert